"munkahelyteremtés" címke cikkei:

Növeli kapacitását és a munkahelyek számát a Schott Kft. (Cikk)

Tíz új gyártósort vásárol és bővíti termelési kapacitását, illetve a beruházásnak köszönhetően újabb munkahelyeket hoz létre a Vas megyei Lukácsházán a gyógyszercsomagoláshoz használatos üvegtermékeket előállító Schott Hungary Kft.

Milliárdos fejlesztés kezdődhet a laboratóriumi eszközöket gyártó cégnél (Cikk)

Egy-másfél milliárd forintos fejlesztésre készül a Greiner Bio-One Hungary Kft., az osztrák tulajdonosok egy hónapon belül dönthetnek arról, hogy Mosonmagyaróváron vagy egy tengerentúli telephelyen lesz a beruházás - közölte az MTI-vel Balogh László, a társaság ügyvezetője

Tízmillárdos gyógyszeripari beruházás Bicskén (Cikk)

A Q Pharma Kft. több mint tízmilliárd forintból létesít többfunkciós tápszergyárat, mikrobiológiai labort és csomagoló üzemet a Fejér megyei Bicskén.

Lukácsházán bővít a német cégcsoport (Cikk)

Jelentősen bővíti gyártókapacitását és 20 új munkahelyet is létrehoz a gyógyszeriparban használt üvegtermékeket gyártó SCHOTT Kft. a Vas megyei Lukácsházán - közölte Szabó Imre, a cég pénzügyi igazgatója az MTI-vel.

Kétmilliárdos fejlesztés az egészségügyi gyártónál (Cikk)

Utóbbi tíz évének legnagyobb fejlesztését zárta le az egészségügyi felszereléseket gyártó mosonmagyaróvári Nolato Kft., amely kétmilliárd forintból fejlesztette gyártókapacitását - jelentette be a projektet lezáró keddi ünnepségen a társaság értékesítésért felelős vezérigazgató-helyettese.

700 új munkahely a Coloplastnál (Cikk)

Bővíti magyarországi gyártókapacitását a gyógyászati segédeszközöket előállító Coloplast - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök és Allan Rasmussen, a Coloplast A/S senior alelnöke szeptember 16.-án tartott megbeszélésük után az Országházban.

Gépfelújító üzemet létesít a SCHOTT Lukácsházán (Cikk)

Bővíti magyarországi gyógyszeripari csomagolóeszköz-gyártó telephelyét a németországi központú SCHOTT cégcsoport.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek