Düsseldorfba hívják a beszállítókat

Új lehetőség a csomagolóipar beszállítóinak az interpack 2014 szakvásáron

2013. február 27., szerda, 07:09

Címkék: automatizálás azonosítás BD-Expo beszállító csomagolás düsseldorf hajtástechnika kódolvasás konvejor szállítópálya szenzor

A Messe Düsseldorf vásártársaság a components for processing and packaging keretében bővíti az interpack 2014 szakvásár kínálatát. Az új rendezvényt 2014. május 8-10. között, a csomagolóipar és a kapcsolódó folyamattechnológia legnagyobb jelentőségű világvásárával párhuzamosan tartják.

A rendezvény helyszíne a Düsseldorfi Vásárvárosban található kongresszusi központ, a CCD.Süd. A szakvásár hajtás-, vezérlés- és érzékeléstechnikai, ipari képfeldolgozó, anyagmozgató termékeket, ipari szoftvereket és kommunikációs megoldásokat, valamint átfogó automatizálási rendszereket kínál csomagológépekhez. Ezen kívül a célcsoportba tartoznak még a gépalkatrészek, részegységek és tartozékok, valamint a perifériák, csomagolási segédanyagok és részegységek gyártói is.

Közvetlenül mellette

„A components for processing and packaging révén a beszállítók oldaláról bővítjük az interpack kínálatát. Ezeket a gyártókat az interpack tematikája alapján közvetlenül nem fogadhatjuk be kiállítónak. Ezek a cégek a párhuzamos rendezésnek köszönhetően mégis kiaknázhatják azt a lehetőséget, amit az interpack vezető világvásár kínál. Másrészről az interpack kiállítói a lehető legrövidebb úton tájékozódhatnak beszállítóik teljesítőképességéről” – fejtette ki Bernd Jablonowski, az interpack igazgatója. Az interpack kiállítói tanácsadó testülete kifejezetten üdvözölte az elképzelést, amelynek jegyében az exkluzív rendezésű components for processing and packaging közvetlen kapcsolódást teremt a csomagolóipar és a folyamattechnika gyártói, tehát az interpack kiállítói és ezek beszállítói között. A szakvásár kiállítói tanácsadó testülete tömöríti a seregszemle valamennyi kínálati csoportjához tartozó ágazat vezető vállalatait, valamint a német szakmai szövetségek képviselőit.

Már lehet jelentkezni

Annak érdekében, hogy a components for processing and packaging kiállítóinak a lehető legnagyobb mértékben megkönnyítsék a részvételt, a kiállítói standokat kulcsrakészen, standépítéssel, berendezéssel és elektromos hálózati bekötéssel kínálják 9, 12 és 18 négyzetméteres méretben. Az interpack és a components for processing and packaging között külön jegyváltás nélkül közlekedhetnek mindkét irányban a látogatók. A kiállítani szándékozó vállalatok már most jelentkezhetnek düsseldorfi vásár magyarroszági képviseleténél.
 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek