Hozzájárulásunk az egészségügyi ellátáshoz

2020. április 07., kedd, 16:18

Címkék: egészségipar egészségügy FAULHABER hajtás hajtásrendszer hajtástechnika labor laboratórium motor

A koronavírus járvány globálisan megnövelte az orvostechnikai eszközök, különösen a szellőzés- és labortechnika iránti igényt. A FAULHABER hajtásrendszerei jelentős mértékben jűrulnak hozzá a napjainkban létfontosságú alkalmazásokban használt berendezések megbízható működésének biztosításához. A vállalat mindent megtesz a szállítások és a támogatás biztosítása érdekében. A cég munkavállalóinak egészsége ugyanakkor kiemelt prioritást élvez!

A hajtőművek iránti kereslet - különösen az egészségügyi- és labortechnikában, például a ventilátorokhoz, a testhőmérséklet méréséhez és az automatizált mintaelemzéshez használt infravörös kamerákhoz, valamint a laboratóriumi rendszerekhez - jelentősen növekszik. A FAULHABER folyamatosan figyelemmel kíséri az aktuális helyzetet, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a koronavírus járvány idején is fenntartsa a normálisan működést és ügyfeleit továbbra is képes legyen hajtásrendszerekkel kiszolgálni.

Automatizált laboratóriumi analízis © FAULHABER

Munkatársaink egészsége kiemelt fontosságú! Gyártóhelyeinken a beérkezett megrendelések teljesítése a lehető legnagyobb biztonsági intézkedések betartása mellett zajlik. A helyzethez igazított műszakbeosztás minimalizálja a gyártás megszakításának kockázatát. A közös helyiségekre - például az étkezdére, a konyhákra vagy a pihenőszobákra - vonatkozó korlátozások, valamint a személyes találkozók helyett bevezetett virtuális megbeszélések tovább csökkentik a kockázatot. Sok FAULHABER alkalmazott jelenleg nagyrészt otthonról dolgozik. Ügyfeleink és üzleti partnereink azonban telefonon vagy e-mailben bármikor felvehetik velünk a kapcsolatot.

Rendkívül dinamikus DC motorok a pontos és megbízható mérési adatok kimutatásához © FAULHABER

Mindezen intézkedések célja alkalmazottaink védelme, valamint a gyártási és üzemeltetési tevékenységek fenntartása, biztosítva ezáltal a kritikus egészségügyi berendezések folyamatos szállítását és támogatását.

Q-TECH Engineering Kft.

1161 Budapest, Batthyány u. 8

Telefonszám: +36 (06) 1 405 3338

info@q-tech.hu

www.q-tech.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
ÉLELMISZER-BIZTONSÁG
Média Partnerek