Tíz százalékkal bővítették a kínálatot

Az RS Components elsőként teszi elérhetővé a Siemens kommunikációs moduljait

2012. június 13., szerda, 13:26

Címkék: e-kereskedelem electrocomponents katalógus LOGO! rs S7-1200 SCALANCE siemens SIRIUS SITOP

Az RS Components (RS) a világ egyik vezető elektronikai és karbantartási termékekre szakosodott forgalmazója május végén jelentette be, hogy több mint 10 százalékkal bővítette a Siemens-termékek skáláját Európában, így már több mint 20 000 termék közül válogathatnak az ügyfelek.

 

A kibővített termékskála a legfontosabb termékcsaládokat tartalmazza, mint például SITOP, LOGO!, S7-1200, SCALANCE és SIRIUS, amelyek mindegyike másnapi szállítással rendelhető, továbbá megtalálható a termékeink között a SIMATIC S7-1200 PLC-hez tartozó legújabb kommunikációs processzor is, amely elsőként az RS-nél érhető el.

Csökkenő karbantartási költségek, okos megoldások

Az új CP 1242-7 kommunikációs processzor kulcsfontosságú termék az RS-nél az automatizálás és vezérlés területén, amely a vállalt kiemelt csoportja a karbantartási szektorban. A modul az S7-1200 PLC-t köti össze a GSM/GPRS vezeték nélküli hálózatokkal, így a vezérlőt egy távvezérelt alállomássá alakítja. Ez lehetővé teszi az egyes felhasználási szektorokban a távoli automatizálási megoldások központi kezelését, így csökkenti a karbantartási és utazási költségeket, illetve a magas hálózati karbantartási költségek. A Siemens ipari kommunikációs eszközeinek kibővített választékában megtalálhatók a SCALANCE X kapcsolók is. Ezek az ipari Ethernet kapcsolók és médiakonverterek költségtakarékos megoldást jelentenek az ipari Ethernet hálózatokhoz, valamint ideálisak a géphálózatok felépítéséhez, amelyek alacsony adatátviteli sebesség mellett továbbítják az adatokat.

Elkerülhető a felesleges raktárkészlet kialakítása

Kevin Thompson

Kevin Thompson, az Electrocomponents karbantartási részlegének igazgatója elmondta: a náluk raktárról elérhető Siemens termékek nagy segítséget nyújtanak azoknak a vállalatoknak, amelyek nem szeretnének felesleges raktárkészletet felépíteni a karbantartási, illetve tervezési feladatokhoz. Ez a termékskála-bővítés, illetve a közelmúltban kibővített európai és ázsiai kereskedelmi együttműködés tovább erősítette a Siemens-szel fennálló globális partneri kapcsolatot. Az e-kereskedelmi lehetőségekkel együtt ez jelentős előnyt biztosít az automatizálás és a vezérlés területén. – Stratégiai partnerségünk több, mint 20 éves múltra tekint vissza mind Európában, mind pedig Ázsiában, melynek előnyeit vevőink világszerte élvezhetik – mondta Uwe Haeberer, a Siemens ipari fejlesztésekért felelős igazgatója. Hozzátette: technológiai fejlettségüket minden esetben a vezető e-kereskedelmi szolgáltatásokkal és az RS Components logisztikai infrastruktúrájával azonosítják, amely jelentős előnyöket biztosít a Siemens számára.

Az RS Components-ről

Az RS Components (RS) az Electrocomponents plc (LSE:ECM) kereskedelmi márkája és 1,6 millió ügyfelével a világ egyik vezető, színvonalas szolgáltatást nyújtó elektronikai és karbantartási termékeket forgalmazó vállalata. Az Electrocomponents Csoport 32 országban van jelen vállalatain és 17 raktárán keresztül – a félvezetőktől és az optoelektronikától kezdve az elektromos kéziszerszámokig és személyi védőfelszerelésekig mintegy 550 000 különféle terméket forgalmaz. A termék- és szolgáltatásválaszték a termékek teljes életciklusa folyamán támogatást nyújtanak a kutatástól és fejlesztéstől a szériagyártás előtti időszakon és a karbantartáson túl a javításig. Az RS naponta 46 000 árut indít útjára, egyazon napon a rendelés felvételével. Az RS Components és az Allied Electronics az Electrocomponents kereskedelmi márkái. A Csoportot a londoni tőzsdén is jegyzik, és a 2011. március 31-el záruló elmúlt üzleti évben 1,18 milliárd font sterlinges forgalmat ért el. 
 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek