IPAR NAPJAI 2014 a Budapesti Vásárközpontban

Az ország legátfogóbb ipari szakkiállítása 2014. május 27-30. között kerül megrendezésre

2014. április 16., szerda, 12:22

Címkék: automatizálás gyártás HUNGEXPO Ipar Napjai 2014 méréstechnika szakkiállítás

Az új koncepció lépéseit követve IPAR NAPJAI 2014 néven a Hungexpo Zrt. megszervezi Magyarország legátfogóbb ipari szakkiállítását, amely egy időben, egy helyen ad lehetőséget minden ipari szegmens bemutatására.

Résztvevők

Az idei IPAR NAPJAI-ra eddig több kiállító küldte be a jelentkezését, mint két éve az azonos időszakban, így a 12 országból érkezett több, mint 180 kiállítóval egyeztetve az A pavilon standjainak kiosztását a szervezők megkezdték. (A jelenleg lefoglalt 5000 m2 fölött a helyeket már csak a jelentkezések sorrendjében tudják biztosítani partnereiknek.)  A kiállításon nem csak törzskiállítók és új üzletfelek vesznek részt, de visszatérők is, a kiállítás nemzetköziségét pedig a taiwani és a német kollektív standok erősítik majd. Jelen lesznek a rendezvényen szép számban a multinacionális nagyvállalatok, valamint a hazai középvállalkozások és kisvállalkozások egyaránt. A teljes kiállítói lista megtalálható a rendezvény honlapján
 

Kiemelt szekciók

A kiállításon bemutatkoznak a cégek az ipari automatizálástól, a méréstechnikán keresztül a robottechnikáig, a műanyag alkatrészgyártástól a felületkezelésen át a hidraulikus, pneumatikus megoldásokig, a szerszámgépgyártástól a fémmegmunkáláson keresztül a munkavédelemig, a szereléstechnikai, kötéstechnikai eszközökön át az átfogó logisztikai megoldásokig.
 

Újdonságok

A már bejelentkezett kiállítók számos újdonsággal várják az érdeklődőket. Többek között az ABB Kft. áll elő újdonságával, az ABB Force Control (FC) – Erőmérő cella-val, melynek 3 megújuló tényezője (grafikus programozói felület, nyomatékszabályozás és sebesség szabályozás) más, hatékonyabb dimenzióba helyezi a megmunkálást. 
 
A Com-Forth Kft. jóvoltából megtudhatják majd a látogatók, hogy mi is az a groov, az IMI International Kft. Norgren Divízió bemutatja, hogy mire jó egy IVAC henger, az INS Ipari Alkalmazások Zrt. pedig, hogy mitől jobb az új TORNADO® T-2-es típusú forgódugattyús szivattyúja, mint az előző verzió. A Ge-Co Hungary Kft. elhozza a kiállításra 3D-s nyomtatóját, mely forradalmian új megoldást kínál a fejlesztési idő csökkentésére a tervezéstől a szerszámkészítésig terjedő folyamatban, míg a KEMATECHNIK Mérnökiroda Kft. a látogatók elé tárja az új gyorskoptató technológiát: a gépek egy nagy sebességű, örvénylő mozgást hoznak létre a koptató testekben, ezáltal egy sokkal hatékonyabb súrlódási erő jön létre a vibrácós gépekhez képest, így rövidül le a feldolgozáshoz szükséges idő.
 
Szintén az „időspórolásban” segítenek a KRL Kontrol Kft. által gyártott FOT típusú fázisjavító berendezések, melyek bekapcsolási ideje akár <20ms. is lehet, a tesa tape Kft. pedig új megoldást mutat tesa® ACXplus kétoldalas ragasztószalagjával az iparban felmerülő, nagy kihívást jelentő, tartós ragasztási igények kielégítésére.
 
Látogasson el Ön is Magyarország legnagyobb ipari seregszemléjére, tekintse meg a kiállítók termékeit, szolgáltatásait, újdonságait!
 
A kiállítás honlapján online regisztráció működik, mely a látogatóknak ingyenes belépést biztosít: www.iparnapjai.hu/techmonitor
 
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek