A De Dietrich Process Systems támogatja a partnereit az API-gyártás Európába történő áthelyezésében és fejlesztésében

2020. július 01., szerda, 18:22

Címkék: gyógyszer gyógyszergyártás gyógyszeripar gyógyszerkutatás járvány vírus

A gyógyszer-, vegy- és finomkémiai ipar berendezéseinek, komplett rendszereinek és folyamatmegoldásainak gyártásában éllovas francia De Dietrich Process Systems csoport nyolc európai telephelyét érinti majd az európai relokalizáció és az aktív gyógyszerészeti összetevők iránti növekvő kereslet trendje.

Európában évek óta problémát jelent a gyógyszerek és vakcinák hiánya, ami nélkülözhetetlen a polgárok jóléte és biztonsága szempontjából. A bajok egyik forrása az, hogy a termelési központok egy másik kontinensen találhatók. A Covid-19 világjárvány által jelenleg kiváltott válság rávilágított a gyenge pontokra és megmutatta, hogy Európa mennyire függ Ázsiától az API-k (aktív gyógyszerészeti összetevők), valamint a HPAPI-k (nagy hatékonyságú aktív gyógyszerészeti összetevők) gyártásában. A De Dietrich Process Systems most megerősítette, hogy hajlandó és képes támogatni azokat az iparágakat, amelyek át kívánják helyezni vagy fejleszteni akarják a hatóanyagok gyártását.

A technológiai berendezésektől a gyártósor megtervezéséig A gyártóegység áthelyezése gyakran mind az általános szervezetet, mind a gyártótér szerkezetét megváltoztatja. Legyen szó akár egy új laboratórium, egy kísérleti egység, vagy egy nagyszabású API-gyártó egység telepítéséről, illetve a meglévő egységek modernizálásáról és átszabásáról, a De Dietrich Process Systems testreszabott megoldásokat kínál a munkához. Ezek közé tartoznak a reakcióhoz, a desztilláláshoz, az extraháláshoz, a szétválasztáshoz, a szűréshez, a szárításhoz, a tároláshoz, valamint a por szállításához szükséges gyártóberendezések. A kínálat részét képezik a tárolóeszközök, vagyis a hermetikus zárt eszközök (például kesztyűk, zsákok stb.) is, amelyeket úgy alakítottak ki, hogy megakadályozzák a berendezés belsejével történő érintkezést. A választék magában foglalja a helyben történő tisztítást (CIP), valamint a helyben sterilizálást (SIP) is, az alkotóelemektől függetlenül: rozsdamentes acélok, nemesfémek, például nikkel, titán és cirkóniumötvözetek, ezenkívül zománc és boroszilikát 3.3 üveg.

A De Dietrich Process Systems nemcsak berendezések gyárt, hanem a gyártóegységek teljes kivitekezését is vállalja, beleértve a tervezési feladatokat, a teszteket, az üzembe helyezést és a gyártósorok elindítását. A cég minden megoldása megfelel a szigorú ipari előírásoknak és tiszteletben tartja a gyógyszeriparban megkövetelt GMP (Helyes Gyógyszergyártási Gyakorlat) irányelveket.

A jövőbeli létesítmények két kulcsfontosságú szempont alapján épülnek: a környezet tiszteletben tartása és az emberek biztonsága A környezet tiszteletben tartása kulcsfontosságú kérdés, amit minden áthelyezési stratégiának tartalmaznia kell. A De Dietrich Process Systems évek óta aktív Plant-Based részlege számos olyan ügyfelet támogat, akik növényi alapú nyersanyagok felhasználásával kívánnak API-kat előállítani. A por szállításához, a csomagoláshoz, a szűréshez és a szárításhoz létrehozott berendezések új szériája garantálja a kezelők és a termékek biztonságát. A berendezés külső és belső részével történő érintkezés megakadályozásával a gépkezelőket megvédik a mérgező anyagoktól, a termékeket pedig a környezeti szennyeződések kockázatától. Ezáltal a teljes egység a legszigorúbb biztonsági intézkedéseknek is megfelel. A De Dietrich Process Systems évtizedek óta szállít a gyógyszeripar számára a legszigorúbb iparági előírásoknak is megfelelő, magas színvonalú berendezéseket és megoldásokat.

www.dedietrich.com/en

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek