Fiolák és kémcsövek felcímkézése másodpercek alatt

2020. november 30., hétfő, 17:04

Címkék: azonosítás azonosítási technológia azonosító címke Brady címke címkenyomtató jelölés jelöléstechnika laboratórium

Növelje a laboratóriumi teljesítményt automatizált minta-azonosítással

Automatizálja a fiolák és kémcsövek azonosítását a laboratórium teljesítményének növeléséhez. A BradyPrinter i7100 nyomtatóhoz kapcsolódva a Fiolacímke-felhelyezőr néhány másodperc alatt kinyomtatja és felhelyezi a címkéket a fiolákra és kémcsövekre, így a tudósok több időt fordíthatnak fő feladataikra.

  • A laboratóriumi teljesítmény növelése: nyomtasson és helyezzen fel címkéket néhány másodperc alatt 10–17 mm átmérőjű és 38–105 mm hosszúságú, kupakkal ellátott és kupak nélküli kémcsövekre. A felcímkézett kémcsövek manuálisan eltávolíthatók vagy automatikusan egy tálcába helyezhetők. Nyomtatás indítható pedállal, érzékelővel vagy programozható vezérlővel.
  • Megbízható mintacímkék: speciális laboratóriumi címkéink a mintafeldolgozás és -tárolás során is a helyükön és jól olvashatóak maradnak. A Brady által kifejlesztett festékszalaggal való nyomtatás esetén a címkék nem kenődnek és nem maszatolódnak el tipikus laboratóriumi vegyi anyagoknak való kitettségnél..
  • Egyszerű címketervezés: tervezze meg gyorsan mintatároló címkesablonjait a Brady Workstation Lab Suite alkalmazásokkal. Importálja az adatokat az Excelből, hozzon létre vonalkódokat és ember által olvasható azonosítókat néhány kattintással.

Nézze meg a rövid videót + részletes termékinformációk >>

Brady Magyarország

E-mail: Central_Europe@bradycorp.com

www.brady.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

SENIOR SPECIALIST ENVIRONMENTAL MANAGEMENT AND PERMITTING (F/M/X)

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

PRODUCTION SUPPORT TECHNICIAN (F/M/X)

Média Partnerek