A tollak ideje lejárt

Az új BMP™ 21 -LAB kézi címkenyomtató minden mintát azonosít

2014. október 20., hétfő, 08:28

Címkék:

A Brady, az ipari és biztonsági nyomtatási rendszerek és megoldások globális vezetője bejelentette a BMP™21-LAB kézi címkenyomtató piaci megjelenését. A strapabíró külsőt intelligens nyomtatási funkciókkal kombináló, beépített laboratóriumi szimbólumokat és tiszta, éles címkéket tartalmazó kézi nyomtatót tárgylemezek, pipetták, lombikok, üvegek, fiolák és kémcsövek azonosítására tervezték. A tollak ideje lejárt!

Laboratóriumok számára kifejlesztve

„Az új BMP™21-LAB a címkézés minőségét a könnyen használható iparág-specifikus címkézési funkciókkal emeli - mindezt olyan megfizethető, belépő árszinten, amely bármely laboratórium számára kigazdálkodható,” jelentette ki Cindy Van den Bremt, a Brady kézi nyomtatókért felelős EMEA termékmenedzsere. „Az BMP™21-LAB egy hatékony jelölőeszköz a diagnosztikai, klinikai, tudományos kutató, környezetvédelmi és biotechnológiai laborok számára.”


Az BMP™21-LAB nyomtatóhoz a címkeanyagok labor-specifikus alkalmazások, pl. fagyasztócsövek és tárgylemezek számára is elérhetőek. Az anyagok a zord laboratóriumi környezetben akár -196°C hőmérsékletig is jól teljesítenek, az izopropil-alkohollal és a metil-etil-ketonnal szemben ellenállóak.

Könnyű használhatóság

A munka megkönnyítéséhez a címkeanyag-választék számos jól megtervezett elemet tartalmaz széles méret- és színtartományban. Az automatikus címkeformázás funkciónak köszönhetően a felhasználónak csak be kell raknia a kazettát, majd külön beállítás nélkül kezdheti is a nyomtatást. A címke kinyomtatása és levágása után a fogó megtartja a címkét és megakadályozza annak leesését.


A könnyű használhatósághoz hozzájárulnak a BMP™21-LAB nyomtatóba telepített, általánosan használt görög szimbólumok, valamint az automatikus sorszámozás és dátumozás. A kisebb helyen több információt tartalmazó beépített vonalkód szimbólumok tovább növelik a pontosságot és a címkézés minőségét. Az üvegcímke gyorsbillentyű automatikusan az üveg, vagy a kémcső méretéhez igazítja a címkét.

Strapabíróra tervezve

A BMP™21-LAB nyomtató számos intelligens képességét újratervezett, az ergonómiára és tartósságra fókuszáló külsővel ötvözték. Súlyelosztása, bordázott oldala és gumi védőütközői a könnyű kezelhetőséget segítik elő.

„BMP™21-LAB beépített laboratóriumi szimbólumai és tartós, tiszta, éles címkéi segítségével végleg száműzhetjük a tollat és lecserélhetjük a nehezen olvasható, elkenődésre és fakulásra hajlamos kézzel írott címkéket,” tette hozzá Cindy. „A nyomtatóhoz adott kétéves garanciának köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy az hosszú időn át kiválóan működik majd. Ha ehhez hozzávesszük a vonzó belépőszintű árat, a laboratóriumunk minden munkaállomására ilyen gépet szeretnénk beszerezni.”


Egy új laboratóriumi címke

A BMP™21-LAB nyomtató ingyenes tartozéka a folyékony nitrogénnek és autoklávoknak ellenálló B-7425 általános laboratóriumi címkeanyag. A B-7425 címkék a legzordabb laboratóriumi környezetben is a mintavevő tartályokon maradnak. A tartós polipropilén anyagból készült B-7425 egy rugalmas megoldás üvegek, kémcsövek és egyéb szövetminta-tároló kazetták fagyasztás előtti azonosítására. A B-7425 laboratóriumi címkék széles hőmérséklet-tartományban használhatóak és a szokásos laboratóriumi oldószerekkel, pl. dimetil-szulfoxiddal, xilollal, izopropanollal és etanollal szemben ellenállóak. Ha a BMP™21-LAB nyomtatót már megszereztük, a B-7425 címkékkel már kezdhetjük is a jelölést!


A BMP™21-LAB és BMP™21-PLUS nyomtatók megjelenésével a jelenlegi BMP™21 címkenyomtató forgalmazása megszűnik. A BMP™21 nyomtatóhoz való kiegészítők és kazetták az új BMP™21-LAB nyomtatóval is használhatók. Ha többet szeretne megtudni a Brady új BMP™21-LAB nyomtatójáról, látogasson el a www.bradyeurope.com/bmp21lab webhelyre vagy küldjön e-mailt a emea_request@bradycorp.com címre.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP ÁLLÁSAJÁNLATOK JANUÁRBAN

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

LOGISZTIKAI TERVEZŐ (F/M/X)

KARBANTARTÓ MÉRNÖK

TERMELÉSTÁMOGATÓ TECHNIKUS

IT SPECIALIST WORKSPACE (F/M/X)

Média Partnerek