Forradalmi megoldás segít kiszolgálni a mosdókat megrohamozó tömegeket

2017. november 22., szerda, 15:59

Címkék: egészség higiénia Tork törlő

A forgalmas helyeken, például a repülőtereken és a stadionokban összegyűlő tömeg rendszerint a mosdókban torlódik össze, ami nem csak bosszantó, de a higiéniáért felelős létesítményüzemeltetőknek komoly kihívást jelent. Az ilyen erősen igénybevett, nagy forgalmú mosdók gondjára kínál megoldást a globális higiéniai márka, a Tork újdonsága, a Tork PeakServe® kéztörlő rendszer. A forradalmi megoldás egy olyan papír kéztörlő adagoló, amely minden korábbinál nagyobb kapacitással bír, segítségével villámgyorsan, fennakadás nélkül juthatunk kéztörlőhöz. Jó hír a létesítményüzemeltetőknek, hogy egyetlen feltöltéssel több mint 1000 vendég törölheti szárazra kezeit pillanatok alatt.

Azok a nyilvános mosdók, melyeket nagy tömegek látogatnak folyamatos karbantartást igényelnek. A kéztörlő papír és a szappan rendszerint pillanatok alatt elfogy, és a takarítók alig győzik tartani az iramot – már ha egyáltalán bejutnak a mosdóba a legnagyobb “roham” idején. A Tork kutatása rámutat arra, hogy a nagy létesítmények vendégeit még a bejáratnál kígyózó soroknál és a tömegben előforduló lökdösődésnél is jobban foglalkoztatja, hogy a mosdó zsúfolt és koszos-e. Egyszerűen nem akarnak várakozni – pláne nem egy koszos mellékhelyiségben. Az emberek 70%-át érte már kellemetlen meglepetés a mosdóban, és minden negyedik vendég egész egyszerűen inkább elkerüli a mellékhelyiséget.

“A vásárlói-, látogatói élmény olyan érték, amire a mosdók állapota közvetlen hatással bír. Például háromból egy ember az étel- és italfogyasztását is visszafogja annak érdekében hogy elkerülhesse a mosdólátogatást nagy forgalmú helyeken. Ez igen rossz hatással van a létesítmények bevételére, hiszen annak sokszor nagy részét az elfogyasztott étel és ital teszi ki – mondta el Badar-Szabó Virág a Tork marketing menedzsere.

A létesítmény üzemeltetők egyik legnagyobb gondja, hogy fennakadás nélkül szolgálják ki a legnagyobb tömegeket. A Tork PeakServe® -vel a vendégek mindössze 3 másodperc alatt száríthatják meg a kezüket – szemben a légfúvós megoldásokkal, melyek legalább 10 másodpercet vesznek igénybe.

“Képzeljük el, hogy egy több tízezres -es tömeggel nézünk egy meccset és egy perc van a félidőig. A mosdók pillanatok alatt megtelnek. A légfúvós kézszárítók 10-12 másodpercet vesznek igénybe minden egyes vendég esetében, míg a Tork PeakServe® mindössze 3-at. Ez óriási különbség ekkora tömeg esetén” – mondta el Badar-Szabó Virág a Tork marketing menedzsere.

A Tork által kifejlesztett PeakServe® folyamatos adagolású kéztörlő rendszer számos olyan előnnyel bír, melyek segítségével a nagy forgalmú mosdók vendégeit jobban ki lehet szolgálni. A megoldás kulcsa az új, szabadalmaztatott kéztörlő rendszer

  • Új, jobb adagolás: minden papírköteg tulajdonképpen egyetlen, megszakítás nélküli papír-folyam, ami nagy tömegeket tud gyorsan, folyamatosan ellátni, a papír nem akad el.
  • Az ellátás folyamatos, hiszen a papírkötegek forradalmi módon csatlakoznak egymáshoz. A Tork PeakServe® adagolóból minimális erőkifejtéssel, laponként lehet kivenni a kéztörlő papírokat  így biztosítva a higiéniát.
  • A legnagyobb kapacitást nyújtja a piacon: az utántöltő csomagokat a gyártás folyamán összetömörítik, így a Tork PeakServe® minden más rendszernél nagyobb kapacitással bír, a papír  pedig nem fogy ki váratlanul. Egyetlen tároló több, mint 1 000 vendéget szolgál ki két feltöltés között – valamint rekordidő, 3 másodperc alatt elvégezhető a kéztörlés, így csökkentve a torlódást a mosdóban.
  • Rugalmasabb utántöltés: a Tork PeakServe® bármikor utántölthető, így a takarító személyzet a csúcsidők alatt koncentrálhat a fontosabb feladatokra az újratöltés pedig a nyugodtabb időszakokban történhet. Így a rendszer rugalmassá válik: a legfontosabb feladatokat a leginkább megfelelő időpontban lehet elvégezni.

www.tork.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP ÁLLÁSAJÁNLATOK JANUÁRBAN

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

LOGISZTIKAI TERVEZŐ (F/M/X)

KARBANTARTÓ MÉRNÖK

TERMELÉSTÁMOGATÓ TECHNIKUS

IT SPECIALIST WORKSPACE (F/M/X)

Média Partnerek