Ortopéd talpbetét segít a munkásoknak a fájdalmak leküzdésében

Az új, innovatív talpbetét hozzájárul a test alsó felének egészségéhez és csökkenti a lábak, térdek vagy a hát fájdalmával járó tüneteket.

2020. szeptember 02., szerda, 14:11

Címkék: egészség egészségipar egészségügy egészségvédelem munkaruha RS Components védőruha

Az RS Components (RS) bejelentette, hogy felvett a raktárkészletébe egy innovatív, ortopéd talpbetétet, amelyet azok megsegítése érdekében terveztek, akik testük alsó részében tapasztalható, vagyis lábfej-, lábszár vagy hátfájdalmaktól szenvednek. Az OrthoSole néven bevezetett terméket az egykor Anglia és Essex csapatában játszó, korábbi profi krikettjátékos, Ronnie Irani közreműködésével fejlesztették.

Kifejezetten arra tervezték, hogy elérhető támogatást biztosítson mindenki számára. Az OrthoSole talpbetét rendkívül hatékonyan mérsékel egy sor különböző feltételek között jelentkező tünetet, és ideális azok számára is, akik egyszerre több problémától szenvednek, például lábfáradság, illetve a térdeket, sarkakat, bokát, csípőt vagy a hátat érintő fájdalom, valamint olyan állapotok fennállása esetén, mint a túlzott pronálás, a plantar fasciitis, a shin splints vagy az elégtelen keringés.

Például hátfájás esetén az OrthoSole állítható támasztórendszere és párnázása egyenletesen osztja el a testsúlyt, és ezáltal csökkenti a hát alsó szakaszában keletkező feszültséget és az azt érő ütődéseket. Lábfájdalom, illetve lábfáradság vagy plantar fasciitis – ismertebb nevén talpi bőnyegyulladás – fennállása esetén a termék diszkrét boltozatemelő és metatarsal párnákkal biztosítja a kívánt megtámasztást, melyek javítják a lábboltozat megtámasztását a jobb lábtartás érdekében. Ezenkívül a sarkakat érő erőhatások tompítása, illetve a bokaízületek stabilizálása érdekében a talpbetétek hozzájárulnak a lábak hűvösen és szárazon tartásához és a szagok semlegesítéséhez.

Teljesen testre szabható a boltozatemelő és a metatarsal támasztópárnák kicserélésével. Az ortopéd betétek széles választéka áll rendelkezésre a legkülönbözőbb tevékenységek és alkalmazások, illetve mindenféle lábbeli által (beleértve a munkahelyi sportcipőket, szandálokat, bakancsokat is) támasztott igények kiszolgálása érdekében.

Ideális megoldást jelent az egészségügyi és munkavédelmi szakemberek számára, akik megfelelő lábbelit kívánnak biztosítani a dolgozók számára. Az OrthoSole termékcsalád mostantól elérhető az RS kínálatában az európai, közel-keleti és afrikai, valamint az ázsiai csendes-óceáni térség országaiban.

hu.rs-online.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP ÁLLÁSAJÁNLATOK JANUÁRBAN

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

LOGISZTIKAI TERVEZŐ (F/M/X)

KARBANTARTÓ MÉRNÖK

TERMELÉSTÁMOGATÓ TECHNIKUS

IT SPECIALIST WORKSPACE (F/M/X)

Média Partnerek