2021 júniusára halasztották Európa vezető E-Health kiállítását

2020. december 08., kedd, 11:17

Címkék: egészség egészségipar egészségügy egészségügyi informatika járvány kiállítás vírus

A DMEA (Digital Medical Expertise & Applications) egészségügyi IT kiállítást az eredetileg 2021. áprilisra tervezett időpont helyett jövőre június 8-10 között rendezik meg a berlini kiállítási központban. A DMEA egy kongresszus és szakmai kiállítás egyben, mely felvonultatja az egészségügyi IT teljes skáláját.

A koronajárvány jelenlegi terjedésére való tekintettel a Bundesverband Gesundheits-IT - bvitg e.V. (Egésszségügyi IT Országos Szövetsége) mint szakmai védnök és a Messe Berlin úgy döntött, hogy a DMEA - Connecting Digital Health kiállítást 2021 június 8-10-ig elhalasztja.

"A koronaszituáció továbbra is komoly Németországban, ezt mutatja a részleges lezárás nemrégiben elhatározott meghosszabbítása is január elejéig" - mondja Sebastian Zilch, a bvitg ügyvezető igazgatója. „Annak érdekében, hogy kiállítóinknak, partnereinknek és látogatóinknak a lehető legnagyobb tervezési biztonságot nyújthassuk, már körülbelül négy hónappal az esemény előtt úgy döntöttünk, hogy elhalasztjuk az eseményt. Bízunk abban, hogy a fertőzés terjedése nyár elejére csökken, és hogy a DMEA-t a tervek szerint, személyes szakmai találkozóként tarthatjuk meg itt Berlinben."

2021. június 8. és 10. között a DMEA-t a berlini kiállítási területen rendezik meg. A helyszínen kiterjedt higiéniai intézkedések biztosítják a kiállítók és a szakmai látogatók biztonságát. A személyes találkozót digitális elemek egészítik ki, például a vásár digitális bemutatói. Mivel a hálózatépítés és a kapcsolattartás a DMEA DNS-ének része, ezt élőben, a helyszínen lehetővé kell tenni. A nyár elejei új dátum lehetővé teszi az egyes üzleti találkozó megszervezését akár a szabadban is.

www.dmea.de

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP ÁLLÁSAJÁNLATOK JANUÁRBAN

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

LOGISZTIKAI TERVEZŐ (F/M/X)

KARBANTARTÓ MÉRNÖK

TERMELÉSTÁMOGATÓ TECHNIKUS

IT SPECIALIST WORKSPACE (F/M/X)

Média Partnerek