A Seco virtuális eseménnyel és a Microsite indításával támogatja az orvosi innovációt

2022. május 11., szerda, 19:39

Címkék: egészségipar egészségügy orvosi technológia precíziós szerszámok Seco Tools szerszám szerszámtechnika

A Seco és műszaki partnerei 2022. május 18-án, szerdán rendezik meg a vállalat második Medical Inspiration Through Innovation (ITI) virtuális eseményét.

Az esemény az együttműködést és az innovációt szem előtt tartva a precíziós orvosi gyártási kiválóságra összpontosít, lehetőséget adva a résztvevőknek, hogy megnézzenek egy femorális térdimplantátum megmunkálási bemutatót, és részt vegyenek az optimalizált folyamatról szóló megbeszéléseken, valamint iparág-specifikus szemináriumokon és előadásokon vegyenek részt.

Az orvosi gyártók további támogatása érdekében a Seco műszaki és oktatási tartalmak választékát indította el, amelyek a valós orvosi részekre, például a Medical ITI rendezvényen bemutatott térdimplantátumra vonatkoznak. A Seco webhely látogatói podcastokon, videókon és egyéb tartalmakon keresztül betekintést nyerhetnek az orvosi gyártóipart formáló legmodernebb technológiákba, trendekbe és egyénekbe.

A Seco és partnerei a Medical ITI rendezvényt virtuálisan az Egyesült Királyságban található innovációs központjukban rendezik meg, egyes piacok pedig személyes részvétellel látogatható rendezvényeket és találkozókat tartanak a világ különböző pontjain. Szeretnénk, ha az orvostechnikai gyártók világszerte regisztrálnának és csatlakoznának élőben, vagy tekintsék meg az eseményt követően a felvételeket.

„Szakértelmünk alapjait a globális orvostechnikai eszközöket gyártó cégek vezetőivel kialakított szoros, valós partnerségek adják” – mondta Dave Todd, az innovációs központ vezetője. „Elkötelezettek vagyunk a fejlett technológiák, eszközök, stratégiák és komponensmegoldások fejlesztése iránt, amelyek az orvostechnikai gyártási folyamatok előmozdítását és fejlesztését szolgálják. Az ITI-rendezvények lehetővé teszik számunkra, hogy valós időben és igény szerint megosszuk az iparággal mind a legjobb gyakorlatokat, mind az új ötleteket”.

A Seco és a műszaki partnerek várakozással tekintenek az ITI-sorozat bővítése elé, amely még ebben az évben hasonló rendezvényekkel bővül a repülőgép- és autóipar területén.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP ÁLLÁSAJÁNLATOK JANUÁRBAN

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

LOGISZTIKAI TERVEZŐ (F/M/X)

KARBANTARTÓ MÉRNÖK

TERMELÉSTÁMOGATÓ TECHNIKUS

IT SPECIALIST WORKSPACE (F/M/X)

Média Partnerek