Korszerű eszközök a hibák kiszűréséhez

2014. február 10., hétfő, 09:22

Címkék: automatizálás felügyeleti szoftver gyártásautomatizálás ipari kommunikáció szenzor szenzortechnika vision

A Cognex, a gépi felügyeleti rendszerek előkelő világpiaci beszállítója piacra dobta az In-Sight Explorer 4.9 szoftvert, amely gazdag felügyeleti eszközkészletet és az iQ Sensor Solution (iQSS) hálózatot is támogató Cognex Connect kibővített kommunikációs készletét kínálja az érdeklődőknek.

Fejlett felügyeleti technológia

Az In-Sight Explorer szoftver legújabb verziójában a felületi hibák kiszűrésének eszköze és a háttér korrekcióját biztosító szűrő is megtalálható. A felületi meghibásodások észlelésének eszköze megkönnyíti a felületi károsodások – csikarások, elszíneződések, megperzselődött/elfeketedett helyek, a címkék gyűrődései, apróbb karcolások, repedések vagy szúrások – felderítését. A háttér korrekcióját biztosító új szűrő helyreállítja az egyenetlen megvilágítású felvételeket, hogy ezáltal a hibák érzékelésére szolgáló eszközök egy egyenletesen megvilágított felvétellel dolgozhassanak. Az In-Sight Explorer 4.9 szoftver a szélek érzékelésének és a hibák kiszűrésének korábbi felügyeleti eszközeivel kombinálva elsősorban az autóiparnak, a fogyasztási eszközök gyártóinak, az elektronikának és az élelmiszeripar ügyfeleinek kínál felügyeleti eszközkészletet, amely csökkenti kiadásaikat, és a márkajegyeiknek biztosít megbízható védelmet. 
 
 
– A Cognex vállalat legújabb szoftvere jól példázza ügyfeleinknek, hogyan lehet egyszerűsíteni a termékek hibáinak felderítését. A felületi meghibásodások érzékelésének eszköze és a háttér korrekciójának szűrője jelentősen egyszerűsíti azoknak az alkalmazásoknak a beállításait, amelyek a hibákat szűrik ki az egyes alkatrészeken, illetve termékeken – magyarázza Herb Lade elnökhelyettes, a Cognex vállalat ipari kamerás rendszereinek értékesítésével foglalkozó kereskedelmi részleg menedzsere. 
 

Fejlett integráció az alapgyártás automatizálásának érdekében

A kommunikáció protokollkészlete biztosítja a Cognex Connect üzemben, hogy az In-Sight kamerás rendszerek a berendezések széles skálájával kommunikálhassanak a termelés alapszintjén. Az In-Sight Explorer 4.9 szoftver ezt a skálát – az iQSS protokoll alkalmazásának köszönhetően – a PLC Mitsubishi L-Series sorozat lehetőségeivel egészíti ki. Az automatizáció architektúrájának további elengedhetetlen követelménye az alkalmazások biztonságának garantálása. Az In-Sight Explorer 4.9 szoftver kiválóan együttműködik a Cognex Directory Server (CDS) rendszerrel, amely központosítja az azonosítás és a hitelesítés irányítását az In-Sight kamerás rendszer valamennyi felhasználójának az egész hálózatban, mégpedig az üzemi információk biztonságos kezelésének teljes rendszerén belül, annak részeként. A kiegészítő CDS szoftvernek köszönhetően ma a Cognex társaság a legteljesebb szoftverkészletet nyújtja a kamerás rendszerek biztonságos kezeléséhez. A In-Sight Explorer 4.9 szoftver jelenleg a táblázatos és az EasyBuilder platform számára érhető el. 
 
info.hu@cognex.com
www.cognex.com
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP ÁLLÁSAJÁNLATOK JANUÁRBAN

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

LOGISZTIKAI TERVEZŐ (F/M/X)

KARBANTARTÓ MÉRNÖK

TERMELÉSTÁMOGATÓ TECHNIKUS

IT SPECIALIST WORKSPACE (F/M/X)

Média Partnerek