Ahol minden kapcsolat kulcsfontosságú

A terepi kórházak intenzív osztályain is CombiTac uniq csatlakozókat használnak

2023. január 27., péntek, 06:00

Címkék: csatlakozás-technika csatlakozó egészségügy egészségügyi technológia kórház Stäubli

A tábori kórházakhoz szükséges technikai eszközök a polgári védelem elengedhetetlen elemei. Csehországban idetartoznak a Katonai Műszaki Intézet – VTÚ – által tervezett és irányított konténeres munkaállomások. A Flídr medical s.r.o. által az ilyen terepi kórházakhoz szállított orvosi berendezésekben Stäubli CombiTac csatlakozórendszerek találhatók – amelyeknek az életmentő küldetésekben is bizonyítaniuk kell.

Megbízható csatlakozók

A 2014-ben a Flídr Csoport testvérvállalataként alapított cseh Flídr medical cég betegszobák, műtők, intenzív osztályok, aneszteziológiai és újraélesztő, valamint hasonló igényű alkalmazások orvosi eszközeinek gyártására és szállítására specializálódott. Az eszközök egyik alapvető feladata a gázok és az elektromos energia átvitele.

A Flídr medical célja a termékek legmagasabb minőségének biztosítása, és terepi kórházak munkaállomásainak felszerelését is felvette a szolgáltatásai közé. Az egyik új projekt esetében egy meglévő megoldást kellett innovatív megközelítéssel optimalizálni. A legjobb megoldás kiválasztásához olyan tervezők és egészségügyi szakemberek tapasztalataira támaszkodtak, akik már tesztelték a terepi kórházi technológiát.

A vezető tervező Polách úr szerint a korábban megvalósított csatlakozási megoldás sem a műszaki teljesítmény, sem a kapott támogatás tekintetében nem felelt meg az elvárásoknak. Hiányoztak az innovatív fejlesztési ötletek és tanácsok az optimális konfigurációval kapcsolatban. Az összes követelmény alapos mérlegelése után Polách úr a CombiTac csatlakozórendszer mellett döntött, annak nagy teljesítménye és megbízhatósága miatt.

„Számomra nagyon fontos a kommunikáció és a támogatás, amikben a Stäubli nagyon erős – jelentette ki Polách úr. – Nagy előny a virtuális 3D modellek biztosítása, amelyek könnyen létrehozhatók a CombiTac konfigurátorban, és egyszerűen integrálhatók a tervezőszoftverbe. A CombiTac csatlakozókat készre szerelve, azonnali használatra készen szállítják, így sok időt takarítunk meg.”

 

Az előnyök dióhéjban

  • Teljesen összeszerelt csatlakozó kézhez kapása, ami tartalmazza a kábelszerelést;
  • Évek óta bizonyított minőség a megbízható, hosszú távú működés érdekében a legigényesebb környezetben is;
  • A szabadalmaztatott MULTILAM technológia minimális átmeneti ellenállást biztosít;
  • Akár 100 000 csatlakoztatási ciklus;
  • Intuitív, 3D online konfigurátor;
  • 100%-ban testreszabható moduláris rendszer;
  • Tápegység-, jel-, levegő-, folyadék-, adat- és egyéb modulok;
  • Az egyedi konfigurációs szám egyszerű rendelést és utánrendelést tesz lehetővé;
  • Műszaki támogatás a világ több mint 100 országában.

Egyszerűen és biztonságosan

A CombiTac csatlakozókat a Flídr medical az intenzív osztályokon és a műtőkben található tartályokban is használja. A modern tartályok mindkét oldalon összecsukhatók, így az elrendezés az eredeti terület közel háromszorosára növeli a tartály méretét. A méretnövelés lehetősége miatt kellett moduláris „egydarabos” csatlakozókat használni, mivel így a tartály csúszó része könnyen és biztonságosan csatlakoztatható a gáznemű anyagokhoz, illetve az elektromos áramhoz. A Stäubli CombiTac csatlakozórendszer biztosítja, hogy ez a csatlakozás gyors, megbízható, minden követelménynek megfelelő legyen, ami speciális szakértelem nélkül is könnyen telepíthető.

www.staubli.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek